Steigerbouw is een specialisme. Dagelijks werken diverse beroepsgroepen op een steiger en we willen dat iedereen na het werk weer gezond en wel thuiskomt. Daarom stellen wij hoge kwaliteitseisen aan onze steigers. Niet alleen vanuit de wetgeving, maar bovenal ook vanuit onze eigen ethiek. Die kwaliteit begint in de voorbereiding op onze digitale tekentafels.
 

 

Rojo Steigerbouw  heeft een uitgebreide en ervaren engineeringsafdeling die al uw projecten vanaf de tekentafel grondig voorbereidt. En ook na de tekentafel houden wij in het verdere proces de kwaliteit en veiligheid als uiterste uitgangspunt. Wij werken volgens de Richtlijn Steigers die door de arbeidsinspectie wordt gezien als hét document met de stand der techniek op het gebied van steigers. Rojo Steigerbouw heeft uiteraard het VCA-certificaat en al onze steigermonteurs zijn in het bezit van de vereiste diploma's en/of certificaten. Samen werken wij aan een veilige werkplek voor uw vakkrachten!

 
 

 

CO2 Prestatieladder
Rojo Steigerbouw heeft naast het VCA** certificaat ook de CO2-prestatieladder, versie 3.1, in haar bezit. Dit betekent in de praktijk het op een structurele manier terugdringen van ons energiegebruik.

Waar staat Rojo Steigerbouw B.V.
Om de certificering professioneel en gemakkelijk te laten verlopen maken wij gebruik van een webapplicatie om ons gehele CO2 programma (CO2management.nl) vast te leggen. Op deze wijze is het een stuk eenvoudiger om aan de certificeringseisen te voldoen en deze op adequate wijze te onderhouden. De CO2 uitstoot van de eigen bedrijfsvoering voor de jaren 2013 en 2014 is in kaart gebracht. 
 

 

 

 

Heeft u een steigerbouwproject waarover u met ons van gedachten wilt wisselen? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Bel 015 - 251 2424 of vul het contactformulier in.